972 83 70 23
fiat lancia alfa-romeo fiat-pro jeep suzuki     

Seguim, com sempre, a la vostra disposició

137

Avui volem compartir la nostra perspectiva del moment que vivim, i explicar-vos que seguim, com sempre, a la vostra disposició. Les següents reflexions estan articulades per un gran professional, el nostre responsable de vendes Martí Grau:

Estem vivint en un parèntesi. Un avís, un recordatori de dimensions planetàries que ens situa en un escenari desconegut i inhòspit. No tenim referències recents que ens serveixin, la darrera gran pandèmia va ser la grip del 1918.

Tot queda en suspens. Aturada de l’activitat professional per a molta gent, aturada de totes les rutines, frenada en sec de les aficions, de les escapades, de l’aperitiu del diumenge, del sopar dels dijous amb els amics, del partit de bàsquet de la nena el dissabte al matí…

Amb aquesta mar de fons, on queda la feina? Què cal fer? Què es pot fer? Aquest qui us escriu portava venent cotxes ininterrompudament des del 1993. Aquesta aturada sobtada obliga a replantejar-se valors i prioritats. La prioritat és evident en una primera fase: confinament i punt. Però a mesura que passen els dies comencem a pensar que confinar-se no ha de ser una renuncia, una actitud passiva davant de la fatalitat imposada. Hom comença a pensar que entrem en una etapa nova, incòmoda, imposada, aterridora. Però això no és excusa per a quedar-se en estat de shock permanent. Cal recomençar. No sé si és llei de vida, però sí que és una actitud vital. Aquest virus ens posa a prova, ens fa sentir vulnerables, posa en perill gent estimada, potser ens deteriora la salut, però només hi ha un camí: endavant, sempre endavant.

Així doncs, com a empresa creiem, sentim, que és el moment d’aixecar el dol, si es vol dir així, i reprendre l’activitat comercial (el servei del taller s’ha mantingut en tot moment, garantint així la mobilitat de qui ho necessita). La nostra botiga us pot atendre virtualment: per telèfon, videotrucada, Whatsapp, correu electrònic, visites a domicili, etc… Atenem les vostres sol·licituds d’informació tan en cotxe nou com de segona mà. Així, volem seguir al vostre costat aconsellant-vos per tal que trobeu el vehicle que necessiteu o somnieu. Forma part de la nostra vocació de servei. És així com entenem la feina.

En els propers dies ens permetrem, si us sembla bé, de compartir amb vosaltres reflexions, de comentar temes d’actualitat del nostre món, el de l’automòbil, vist des de dintre, des de la pell dels que venem, mantenim i adobem el vostre vehicle. La finestra digital ens serveix per a mantenir el contacte amb tots vosaltres. És una de les coses més maques d’aquesta feina, el contacte amb la gent. Una empresa té la necessitat i l’obligació d’adaptar-se a la societat de la que forma part. Els canvis són constants, els punts de vista es renoven, les eines canvien, però queda sempre el contacte amb vosaltres, els nostres clients, i la nostra capacitat d’entendre i atendre correctament les vostres necessitats. Gràcies per estar aquí, gràcies per estimular-nos dia a dia, i en resum: aquí ens teniu, com sempre, a la vostra disposició.

Idioma
canlenfrdeitrues